Exact waar je nood aan hebt

Doelgericht en met focus op resultaat

5 services, een totaalaanpak voor je communicatie
Marketing & Communicatie

Grootste plannen maar ontbreekt het je aan marketing power? Count me in. Beschouw me gerust als een externe marketing manager die je in jouw bedrijf injecteert. Samen met jou en/of je mensen ga ik aan de slag, zet ik je marketing op op poten of til ik je huidige werking en uitvoering naar een hoger niveau. En wel op zo’n manier dat er onderaan de streep aardig wat rest!

Lees meer
Digitale transformatie

Een bootje of twee gemist? Wil je nu eindelijk die ouderwetse processen eens grondig laten moderniseren of misschien vraag je je wel simpelweg af wat er allemaal mogelijk is, maar ontbreekt het je aan tijd en/of kennis. Ik duik in jouw bedrijf, kom met verbetervoorstellen en een behapbaar plan van aanpak op de proppen en breng het vervolgens in de praktijk. Zo zet je de nodige stappen vooruit en maak je je onderneming futureproof. 

Lees meer
Branding

Je levert sterk werk, maar geen mens kent je … Wil je dat jouw bedrijf meer in the picture loopt, een eigen smoel heeft, je producten van het schap af knallen of je dienstverlening beter uit de verf doen komen? Geloof me, het is geen rocket science. Hard werken en slim investeren, dat wel. Samen zetten we jouw merk een stuk sterker en herkenbaarder in de markt.  Op die manier trek je makkelijker klanten én medewerkers over de streep. 

Lees meer
Personal branding

Psst mensen kopen van mensen. Door jezelf op de socials en in het openbaar een eigen branding en positionering te geven, onderscheid je je van de rest. Speel je troefkaarten uit, zet je positieve eigenschappen in de verf en zorg dat mensen je weten te vinden. Met een ijzersterke reputatie komen klanten als vanzelf naar je toe en beschouwen ze je als een betrouwbare partner. 

Lees meer
Workshops

De beste kennis, die heb je in huis. Zeker als je je eigen medewerkers geregeld sterker maakt. Kennis die je niet moet inkopen, maar al hebt zitten is altijd voordeliger. Met gerichte workshops worden ze de kneepjes van het vak bijgebracht en maak ik mezelf op termijn overbodig. Iedereen is uiteindelijk redelijk simpel vervangbaar … 

Lees meer