Aangenaam kennismaken

Heel wat ervaring in de achterzak

Thuis in heel wat sectoren

Millionaire Consultancy dat is het geesteskind van ikzelf, Kevin Stickens. 

Als doorgewinterde ondernemer/marketeer heb ik al heel wat watertjes doorzwommen. Als Antwerpenaar zonder ego help ik al meer dan 12 jaar bedrijven met hun marketing, communicatie en meer. Rechtstreeks via één van mijn ondernemingen (Make it Sticky, Humble. Agency, …) of via consultancy. Met een verleden als marketing manager bij een internationale uitzendorganisatie en als founder van een payrollbureau, spreek ik met kennis van zaken. 

Met mijn allergie voor bullshit en door zelf een aantal keren met de neus tegen de muur te lopen, ben ik een atypische marketeer. Verwacht geen wollige praatjes, maar betaalbaar advies op maat. Daarbij ben ik niet te beroerd om zelf de mouwen op te stropen en het advies ook effectief in praktijk te brengen. 

De voorbije jaren ben ik actief geweest voor klanten in de meest uiteenlopende sectoren en dit bij bedrijven in de grootorde van multi tot mini. 

Ben je op zoek naar een marketingpartner die beloftes nakomt, zich smijt, vlot bereikbaar is en transparant communiceert? Dan kunnen we het ongetwijfeld uitstekend vinden. Daarnaast kun je rekenen op een vleugje humor, het leven is al serieus genoeg toch? 

Laten we eens kennismaken, dat praat een heel stuk makkelijker.

Boek een vrijblijvend gesprek in

Meer weten over mijn werkwijze, de investering en wat je mag verwachten? Contacteer me voor een vrijblijvende afspraak. Digitaal of in real life, dat laat ik aan jou over.